Coldenhove Papier sterk in transfer papier

BEDRIJVEN – Radicaal innoveren maakt eeuwenoude papierfabriek Coldenhove tot wereldleider, zegt algemeen directeur (CEO) Jeroen Alkemade van het familiebedrijf uit Eerbeek.

Is de markt van inkjet nog te begrijpen?

INKJET – Op het gebied van toner is alles wel zo een beetje uitgedacht, uitgevonden en uitgewerkt. Op het gebied van inkjet rollen de ontwikkelingen over elkaar heen, samen met fraaie marketingtermen, die het er niet makkelijker op maken.

Innovatie bij Wereld van Papier

PERSBERICHTEN – Wereld van Papier organiseert een ‘Innovatie Evenement’. Inkt wordt ook gemaakt van bietjes. Mag een folder met de krant worden bezorgd? Antalis levert de huisstijlkwaliteit Conqueror van producent Arjowiggins Creative Papers. En meer.

Tweede leven bij Crown Van Gelder

BEDRIJVEN – Papierproducent Crown Van Gelder (CVG) is een jaar of acht geleden aan een tweede leven begonnen, door te switchen van bulkproductie naar nichemarkten, zoals inkjet printing, labels en verpakkingen. Ook Ad Sies en Jan Rops zijn voor de tweede keer actief bij CVG.

Holmen: vooral papier voor boeken en retailfolders

PAPIERPRODUCTIE – Het Zweedse bedrijf Holmen is producent van papier en karton. Vooral papier is geen makkelijke markt, en krimpt bovendien. Commercieel directeur Patrick van den Hoven vertelt hoe Holmen zich aanpast aan de veranderende markt.

Deutsche Druckfarben op z’n Hollands

BEDRIJVEN – In de Top 5 drukinktleveranciers op de Nederlandse offsetmarkt bekijken we topper Deutsche Druckfarben in het Noord-Hollandse Uitgeest; op hetzelfde adres als AtéCé’s hoofdkantoor. Hoe zit dat?

PREMIUM PARTNERS

PARTNERS

MEDIA PARTNERS